Meny

Om Borox

Borox International AB är en av världens ledande tillverkare av slitstål till skopor, väghyvlar och snöplogar. Vi har kunder i över 40 länder och dagligen skickas gods till bl.a Nordamerika, Asien och runt om i Europa.

Flera av världens största tillverkare av skopor köper sitt slitstål av oss. Det gör oss väldigt stolta. Det är ett bevis på våra produkters höga kvalitet och slitstyrka samt vår utmärkta kundservice.

Lång erfarenhet och kunniga medarbetare.

Med trygga rötter i en bysmedja från år 1920 har tradition och erfarenhet byggts upp under lång tid. I kombination med innovativa tekniklösningar, högkvalitativt råmaterial och en lyhördhet inför våra kunders behov, kan vi erbjuda den bästa lösningen för varje verksamhet.

En av nycklarna till framgång i entreprenad- och gruvindustrin är ökad produktivitet, färre driftstopp och minskade driftkostnader.

Borox kan hjälpa dig med alla tre. Våra högkvalitativa produkter har lång livslängd och bästa slitstyrka.

Våra kunniga medarbetare har kunskapen att hitta den bästa lösningen för just dig. Och finns den inte så skapar vi den. Precis som du vill ha det.

Faktum är att det är en av våra största styrkor. Vi har långa samarbeten med både skoptillverkare och företag som verkar inom gruvindustrin, där vi tillsammans utvecklat nya, framgångsrika produkter. Allt för att öka produktiviteten och minska driftstopp.

Vår produktion.


Mer om oss